onsdag 17. september 2014

Sol, vin og venninner gjør en fin Tyrkiatur!
 
Endelig var det vår tur å reise på foreningstur, så 6 jenter tok av sted på lørdag. Litt lang reisetid, men i godt selskap gir det bare en god start og avslutning på turen !! Vi har kost oss i flott leilighet, på nydelig strand, i (litt for) store bølger, med mye god mat (og den beste biffen jeg noen gang har smakt), med litt shopping, gode samtaler (Hva som sies i Tyrkia, blir i Tyrkia??)og med herlige drinker!
Fine jenter, og fin utsikt fra tak terrassen :-)
 
Landet overrasket meg litt, menneskene der var mye mer hyggelige og mindre sleipe enn det jeg hadde trodd(der får jeg for å forhåndsdømme), byggene var finere og butikkene hadde mye fine ting. Det som var merkelig å oppleve var kulturen med at barna jobbet til langt på kveld, alle dyr var løse og at man kunne gå på matbutikk å kjøpe melk kl. 1 på natta :-) Men vi ble fort vandt til friheten, og lot klokke være klokke og nøt hver time! I går skulle vi reise hjem, men vi fikk med oss noen timer på marked på dagen. FOR en opplevelse. Rekkevis med grønnsaker, frukt, korn, bakst, klær, sko osv. Og alle skriker "very good price" på alle slags språk. For meg som aldri har reist til et slikt land før, var det en varm, og litt klaustrofobisk, spennende opplevelse!
Sol fikk vi også en del av, noen ble brune og noen rød - sånn skal det vel være?? :-) Men aftersun og lange strandkjoler ble redningen.
Noen av oss fikk også oppleve tyrkisk massasje. Vet ikke om den ga mest nytelse eller frykt, for det bygget kunne virkelig ha hatt en oppussing, og vi skjønte jo fort at tyrkere er litt mer intime i massasjen enn nordmenn.. Men deilig var det jo(på en måte) og vi fikk en ny første(og siste??) opplevelse :-)
Hjemlengselen var større hos noen enn andre, men tror vi alle synes det var godt å komme hjem til søte små igjen <3 Mammahjerte mitt smeltet i allefall raskt når Ylva står opp, henger seg rundt halsen og sier: "Det va sååå godt å få deg heim, mamma" <3 Birk derimot var mer opptatt av sjokoladen og om hvorfor pappa var gått på jobb ;-)
 
Tusen takk for turen, jenter, det må gjentas!! USA om 10 år - var ikke det planen??
-Unni-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar