fredag 15. mai 2015

Mallorca 2015 !!

Endelig skulle familien Moen Omland til syden!! Vi har hatt ei fantastisk fin og varm uke på Mallorca, sammen med en hel haug fine folk! Storebror giftet seg, og reisefølge var god blanding av familie, venner, voksne og barn. Birk var ikke helt fornøyd med leiligheten vår, og vi hørte titt og ofte: "Eg lige ise detta huset".. Men badebassengene ELSKET han, og gjett om vi har badet! En solkrem ble raskt brukt opp, og x antall colaflasker og is har blitt tomme. Vi har fått shoppet litt, og Ylva (og noen til) har vist at de ikke helt har begrep på penger.. "Den vil eg ha" "Kan e få den" Kan eg få ein einar eller ein toar(euro)" :-) 
Bryllupsdagen startet med bassenget, og langbukser og slips fristet ikke så mye midt på dagen. Men for en nydelig plass vielsen var!! Og med nydelig brudepar, mange tårer, mye latter, deilig mat og god drikke(for noen) ble dagen bare helt perfekt! Vi ønsker Tone hjertelig velkommen som inngiftet - selv om du har vært både tante og svigerinne i mange år allerede <3 Nå venter vi i spenning på eldstemann :-) Ylva fikk feiret sin 5 års dag, sammen med Lina - og det er helt merkelig å tenke på at det alt er 5 år siden de to fine jentene ble født <3

TUSEN TAKK alle for en flott tur!! Nå er koffertene pakket ut, noen dumle spist opp, et stort glass melk drukket opp og barna sover som steiner i egne senger ;-) Vi er glade det er helg, og håper å få litt energi tilbake før 17. mai feiring på søndag!

 Hovedbygget på hotellet vårt


 GØY med sklier i badeland :-)

Vår nydelige 5 åring feirer bursdag <3

 Ylva klargjør seg til bryllup.

 Familien Moen Omland <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar