mandag 3. august 2015

I dag var første dagen jeg skulle ha 3 barn og meg selv ut av døra på morgenen.. Heldigvis uten noen strenge tidspunkt å holde ! Men heldigvis har jeg to barn som blir veldig samarbeidsvillige (bare jeg tar meg tid) og en 3 dager gammel baby som tydeligvis elsker å sove! Så morgenen gikk fint, og vi fikk alle på oss klær, i oss mat og vi satt alle klare i bilen (uten hyl og skrik) innenfor en grei tid. Noen meter ned i bakken ville ikke bilen svinge der jeg ville den skulle, og vi så jo raskt at vi hadde et flatt dekk.. Har ikke punktert på flere år, men nettopp i dag, dagen der en litt hormonell mamma er på høygir for å gi alle 3 det de fortjener av oppmerksomhet, skulle det da skje.. Heldigvis har vi pappa, han fikk de to eldste i barnehagen, mamma fikk omorganisert både tanker og gjøremål, og dagen kunne endelig starte :-) "Det viktigste er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det" er det noe som heter - og det skal jeg bli flinkere til å huske på !

3 dager er gått siden vår kjære, lille, store Odin ble født - på pappas 30 års dag! <3 Det er helt utrolig å tenke på at vi nå har 3 flotte, nydelige barn som er våre - bare våre. Så mye glede og kjærlighet følger med, men også så mye ansvar.
I går kom Odin og meg hjem fra fødeavdelingen på Flekkefjord sykehus - en avdeling vi setter så stor pris på! Kjente, trygge personal som støtter å gir oppmuntrende ord når det trengs, og som skifter på de nyfødte for oss - bare fordi de har lyst <3
Men det er jammen godt å komme hjem også, og kansje spesielt denne gangen, når de 4 naboene på føden var så flerkulturelle det går an. Samtalene blir litt amputerte når det går i blanding av norsk, gebrokkent norsk, engelsk og russisk :-) Og selv med Odin der, tv og ukeblad ble dagene litt lange. 
Hjemme derimot har disse to dagene flydd avsted, for her er det full rulle med alt som hører en baby, en 3 åring og en 5 åring til :-) Helt perfekt, spør du meg!

Nå er det straks sovetid, for store og små - for i morgen skal vi tilbake på fødeavdelingen på legekontroll. Første dag der vi har et tidspunkt å forholde oss til, så får vi se om vi kommer på tida eller ikke.. :-)

God natt til dere alle, fra denne herligheten <3 Som for øvrig har vært å tatt passbilde i dag. Det må til når man skal reise til teneriffe 4 uker gammel :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar