søndag 6. september 2015

Borte bra - hjemme best <3

Da var vi hjemme etter noen flotte dager i varmen!! 19 stk - store og små - har storkost seg! Vi pakket badetøy, shorts, nan, flasker, tutter, gulpefiller, solkrem, penger og pass og mannet oss opp til en lang reisedag sist søndag. Det viste seg at Odin elsker å være på tur, og faktisk likte han å fly også, så den delen gikk strålende. Fint at han er så rolig, siden de andre to har litt mer energi :-) Vi kom frem sent på kvelden, i litt uventede leiligheter, etter samtaler (for reiselederen sin del) med litt sure spanjoler.. 
Men alt ser mye bedre etter en natts søvn - og badeløvene var på plass i bassenget(Tilogmed de med brukken arm..)! 
Lite folk rundt bassengene hele uka, gratis brus og drinker i baren, sol, varmegrader og blide barn gjør at ferielivet er fint og avslappende! :-) 
Vi har fått med oss hunde, papegøye og slangeshow på kveldene, og bukt  x antall euro på diverse bilder av alt dette :-) 
Strandlivet ble nok litt kortvarig for oss landkrabber, der var sanden svart og glovarm, vannet svidde i øynene og bølgene var i største laget.. :-) Men en del shopping har det derimot blitt! Jeg fikk favoritten min - biff - en kveld (siden vi ble litt lei av maten på hotellet..) og jordbær daiqari ble det også, selv om rom og jordbærslush ikke var like eksklusivt som den nabokåna mi på Sjekkeland lager :-)
Nå er det søndagskveld og vi er hjemme etter noen timers reising. Vi har fått god trening på å sjekke inn - ut - og inn igjen på fly, og vi kan nå snart alle regler som gjelder vann på termos, nan, baileys og cola igjennom sikkerhetskontrollen :-) Tenker reiselederen har vært varm i hode noen ganger, av 19 forvirra som ikke vet noe eller som tror de vet alt ;-) Men alle kom ned, og alle kom hjem like hele! Noen ødelagte kofferter og noen knuste flasker er skader vi kan tåle! 
Tusen takk alle sammen for en uforglemmelig tur!! Men vi er enige her i hus at neste tur blir når vi slipper bleier og vogn med ;-)

 Odin nyter sola - 1 mnd gammel <3

 Ylva feirer tante Irina sin bursdag <3

 Guttene koser seg <3

 <3 <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar