lørdag 29. juni 2013

Mer skryt av uteområdet vårt :-)
 
Her er noen flere bilder av uteområdet vårt. Veien er ferdig, og er nå den fineste veien på Basgård. Så får vi nyte det så lenge det varer.. Ylva er storfornøyd, fordi hun kjefter en del på sjåføren når hun kjører opp til Basgård, fordi det humper for mye. Vi forklarer at det er veien, og ikke sjåførens feil, men vi snakker for døve ører.. :-)
Tunet er ferdig, og alt det brune er sådd. Foreløpig er det en kjempe gøy plass for barna å lage "grapsekaker" i, men håper det skal bli litt tørrere og fastere utover sommeren. Men foreløpig er støvler et must hos oss.
 
Torva er ferdig lagt på hele taket, og det har begynt å spire så vidt.. neste sommer håper vi på at geita går der. Noen som har erfaring med geit på taket? Spiser de på treverket? Hopper de ned?
 
Og så litt innvendig informasjon.. Kjøkkentaket er så og si ferdig panelt. Den ene bjelken er kommet opp, med kun muskelstyrke fra to menn. Så spørs det om de neste som er ca. 3 ganger så store kommer på plass med samme muskelmassen.. Fine blir de vertfall, og beises skal de.
 
 

Lekeplassen.
 
Veien ned til sivilisasjonen. På det lille fjellet til venstre i bilde
skal den fine, gamle hestekjerra vår stå.
 
Det jeg ønsket meg mest av alt ute, var et stort tun med plass til mange biler.
Så nå trenger det ikke bli parkeringskaos når vi har selskap.
 
Tenker at her på toppen må vi ha "Himmeltoppen  xxx m.o.h" på et skilt.
Kansje treskilt, kansje stål..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar