mandag 7. juli 2014

Gårsdagens tur til dyreparken!
 
Søndag og regnvær hjemme er ikke så spennende, så vi pakket med oss 4 barn og dro til dyreparken. Alle inn i pajeroen, siden den har 7 seter.. To bak, to i midten og to fremme! Så hadde vi med oss to andre fininger i en annen bil (som da hadde plass til to barn, og vi kunne egentlig kjørt toyotaen som er en smule mer behagelig..), som lurte litt på om vi skulla ha pajeroen helt til Kristiansand. Å jada, det har vi hatt før! Ingen problem, helt til den ikke ville starte etter å ha fått påfyll med diesel i neset.. Startkabler er en fin ting, og vi er endelig på hjul. I Lyngdal måtte vi stoppe, for vi hadde verken lys eller vindusviskere.. Heldigvis kunne vi låne storesøster sin bil, så vi kom oss alle 8 til dyreparken! :-) Finfin dag med løver, giraffer, strutser, lunsj ute i det fri, (nesten) bob bane, klatreskogen, pizza og badeland! :-) Ekstra stas ble det for Jonas, som blir 4 år om få dager, han fikk sjørøverne til å synge bursdagssang for han! :-)
Fornøyde barn = fornøyde voksne <3
Vi voksne fikk også testet ut noen av de store skliene, og utenom noen blåmerker på rumpeballene, var det veldig gøy!! :-) Vi fikk, etter mye om og med, dusjet og kledd på oss i felles garderobe i badeland, til noens skrekk og kansje noens fornøyelse ;-) Der er jo skifteluker og egne dusjer, men når det er mye folk, gidder ikke folk å vente virket det som, så jeg fikk se 2 mannlige edle deler, og det var ikke Ruben sine.. :-) Etter litt kveldsmat på Mc Donalds, durte vi hjem. Naboguttene kom seg raskt og effektivt hjem, vi andre måtte innom å bytte bil, starte vår, gå tom for strøm, vente på
transport hjem, og så endelig hjemme i sengene våre :-)
I dag er jeg hjemme med en småsyk Ylva og en veldig frisk lillebror! De har nok blitt påvirket av gårsdagens besøk i Sabeltanns verden, for her går det i i Hiv o hoi og planken..
 
 
Gøy i klatre skogen!!
 
 
Birk skal opp alle plass.
 
Mamma <3 Birk
 
Denne snille sjørøveren(+ 3 til) sang
bursdagssang for Jonas :-)
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar