torsdag 15. oktober 2015

Det er torsdag igjen, vi legger vekk alle klokkene og labber rundt i pyjamas litt for lenge - det er FRI torsdag :-)
Barna har i år fri hver torsdag, og jeg har noen ganger tenkt at det kansje ikke var så lurt, siden det blir en del megling, en del søl, en del mas om at de vil alle veier og en del lite husarbeid gjort. Men jeg tenker heldigvis oftere at det er veldig lurt! For ingenting er bedre enn å våkne kl 9, labbe rundt i pysjamas, spise frokost litt for seint, være ute i sola og komme inn til middag med røde kinn og, svarte hender og blå tenner :-)
I dag har vi hatt en nydelig høstdag på Himmeltoppen, med blåbær til både frokost, lunsj og mellommåltid ;-) Vi har laget eplepai med våre egne epler for første gang og vi har plantet ut krukkeblomstene som skal overleve vinteren i blomsterbedet. Vi har også samfart kaninburet etter mulige rømningsveier, for vi har nå 3 kaniner på rømmen. Eller rømmen og rømmen, de sviver rett rundt huset her :-)

Og ja da, vi har også meglet litt, vasket litt søl, plukket litt kitt fra stoler og gulv og hørt på noen tårer. Men det glemmes fort når begge to sitter ute i "blåbærskogen" og ler så høyt at jeg nesten tror svigerfar kunne hørt de ned til han <3

"time spent with you, is time well spent"



 Juleforberedelsene er i gang - vi plukker kongler som skal tørkes :-)


 
 Eplepai og is er ikke så værst til dessert.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar