søndag 11. august 2013

Innvielsesfesten vellykket!!
 
I går var vi ca. 60 stk., unge og litt eldre, som innviet Himmeltoppen på skikkelig vis :-) Tusen takk til alle som kom, takk for god stemning, mange fine dansetrinn(!!) og pakker. Dagen startet med at Ruben ble møtt av en hane og en gris(Pinky) i tunet. Hanen ble plassert på torvtaket sammen med ei høne og grisen ble(etter mye om og men, og hyl) satt i bånd og fraktet ned til naboens sauer. Hovedmistenkte er uten tvil Familien Eiesland/Omland og Dybvik-Moen.. Men når da vi senere på dagen får 2 små, illeluktende geiter(Baggis og Tilla) av de førstnevnte, stryker vi de(foreløpig) fra lista.. Vi ble lite klokere utover kvelden, men hva gjør vel det? Vi har en flott, tam hane på taket, og juleribba hos naboen :-) Takk! :-) Geitene kan sikkert gi oss geitemelk om en stund, men tror det får bli kjæledyr så lenge de holder seg der de skal. Jeg trøster meg med det at hvis(eller NÅR) de kommer seg løs, tar de veien nedover og ikke oppover til oss.. :-) Et pinnedyr har vi også fått, og den har fått bosted hjemme i Myrveien. Vi har blitt gode venner, for den lager lite bråk, lukt eller søl.
 


Igjen må jeg si takk for en gøy kveld! Været holdt seg fint til natta, og da var det kansje likegreit med noen dråper som kunne vaska vekk litt diverse :-) Det ble prøvd på en presenning, men med 5 fulle menn + noen gode(??) hjelpere, var det nok ikke bare bare å finne opp ned på verken presenning eller hustak, og lettere å rømme inn under tak til dråpene var over ;-)
Takk til Roy Jansen for god musikk!
Nå er det snart på tide å komme seg oppover igjen for å rydde siste rest. Selv om Ruben sendte melding kl. 7 og sa at det meste var ryddet og at han nå skulle legge seg litt.. Da stod jeg forresten opp med to morgenfugler her hjemme. Ha en fin søndag alle sammen. Jeg skal nyte den med å tenke på at vi enda har en uke ferie igjen!! :-)
Begynner å bli klare
 
<3
 
Hanefar er på plass..
 
 
 
 
 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar