onsdag 7. august 2013

Skulle til Kristiansand i dag, og plutselig ble det familietur istedenfor jentetur :-) Dagen starter organisert og bra, alle får på klær, alle får mat. Ylva i stua, Birk på kjøkkenet. Klær og lunsj blir pakket. Og så var det solbrillene. Åja, så var det sko til Birk..
Ruben og barna tar seg noen timer i dyreparken, mens jeg koser meg hos May Linn og Victor <3(Som var planen siden det skulle være jentetur..). Jeg kjører til dyreparken med de andre-til May Linn- til sentrum i et ærend-til dyreparken igjen-og til sørlandsparken. Der spiser vi kinamat, og Birk får etter en samtale, Ruben ikke forstod så mye av, en tallerken med bare kald ris.. hehe, han ville bare være snill :-) Risen ble spyttet ut og tutten kom inn. Vi andre ble mette og var klare for handling av diverse nødvendige(det er det jo alltid??) ting. Med en 3 åring som ikke sover på dagen, men som sikkert burde det med tanke på humøret, var starten bra.. Regntøy til begge to, redningsvest til Birk og noe bilgreier til mannen..
Klokka nærmet seg kveldsmat, og det ble ferdig havregrøt til minstemann, som jeg fikk lurt i 4-5 skjeer, før han heller ville ha rundstykket til Ylva. Storesøster delte og alle ble mette. Endelig er alle klare til å få på pysj og hjem.. så spyr Birk på gulvet, sikkert fordi den grøten var sur, som jeg trodde i første omgang. Han gliser og vi får på soveklær på han og spiderman - drakt(!!) på Ylva.
Vi går(litt flaue over den hoppende spiderman`en vi har med) ut i bilen og durer hjem. Alle sovner, utenom sjåføren heldigvis. Vel hjemme, barna i seng, utpakking av nye ting(som må gjøres før alt annet). Men hvor er den nye bilbanen til Birk? Joda, etter litt tenking finner vi ut at den står igjen på lekebutikken.. Kan umulig ha noe med at begge foreldrene var litt stresset av to ville, sultne barn som skulle ha både det og det. Alt i alt, Kristiansandstur slik den må være med to voksne og to barn <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar