onsdag 17. februar 2016

Karneval !! :-)

I dag er det en stor dag i barnehagen - karneval! 
Jeg startet "planleggingen" av kostymene for et par dager siden, for jeg tenkte jo at vi har jo det vi trenger, Sabeltann, politi, indianer osv :-) Jeg ble lettet når Ylva ikke ville være prinsesse (i år heller..) for vi eier minimalt med rosa kjoler eller ballerinaskjørt :-) Men når hun da, etter å ha sett et bilde på dataen, sier hun vil være Mowgli - ja da har iallefall jeg fått en utfording. Håret skal vi klare, men kan jo ikke sende jenta i bare trusa i barnehagen :-) 
Vi kom frem til at hun kunne være indianer, siden vi har slike klær, som faktisk dekker hele krpppen. 
Birk skulle være kaptein Sabeltann! Nei, politi.. Nei da vil heller Ylva være politi! OK, så vil Birk være Sabeltann da. Som i fjord, bare at da kom han med Sabeltann-ansikt, men ingen kostyme :-) Så i år var det en kry (påkledd) Sabeltann og en streng politikvinne som tok avsted til barnehagen !

 
Her har visst Sabeltann tatt livet av politiet..




 Politiet hadde hørt rykter om at det skulle være tyver i barnehagen, så hun hadde med forstørrelsesglass for å lete etter spor. Sabeltann har med seg kikkerten for å se etter grusomme Gabriel som kansje ligger å lurer bak noen trær..

Håper dere alle sammen får en kjempe fin karnevalsdag i Rafoss barnehage i dag !! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar