onsdag 24. februar 2016

Årets første tur til dyreparken !

Vi har hatt årskort noen år, men i 2015 hadde vi det ikke, siden vi var på to sydenferier.. Vi var innom dyreparken, men ikke så ofte som vi pleier, og det var savnet, særlig av Ylva. Så i år brukte vi julepengene fra svigerfar til å kjøpe årskort igjen, og i dag har vi hatt vår første tur! 
Noen tantebarn har vinterferie, så da tok vi avsted hele gjengen, to voksne og 7 barn! Godt vi kjører "turvogn" :-)
Noen få plussgrader og sol gjorde dagen flott, men vi kunne ikke sitte stille for lenge. Vi fikk sett løver, apekatter, slanger, krokodiller, geiter (som noen av oss var litt skeptiske til..), griser, zebraer og en elg på svært nært hold.


Dagens dyriske høydepunt var nok da den ene sjimpansen bæsjet og "tørket" det vekk med handa og slengte det på bakken. For så og SETTE seg i det etterpå.. Hihi, barnslig humor :-)


Barna fikk klatret, rusjet, kjørt safaritog, spist godteri, grillet pølser på en fantastisk fin bålplass, gått på utedo (til min 5 årings store fortvilelse..) og kost seg sammen! For en fin gjeng å ha med på tur! Med 5 barn i bilen på vei hjem håpet jeg nesten de skulle sovne, men neida, hjemturen skulle brukes til å snakke høyest mulig om alt som hadde skjedd den dagen, da særlig om den sjimpanse - bæsjen. Når vi nærmet oss Mandal ble stemningen litt roligere, og jeg ante noen søvnige fjes.. Da reddet vi nattesøvnen med 3 chipsposer og ei flaske vann! :-) 
Tommel opp for en fin dag og tommel opp for iallefall 3 barn som sovnet som steiner når de kom hjem!

<3 <3 <3 <3 <3 <3

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar