tirsdag 2. februar 2016

 Sensurert utgave av Bortelid - turen :-)

Vi er en jentegjeng på 6 som har holdt sammen i tykt og tynt siden ungdomskolen. Når alle, etter noen år, endelig var samlet på sørlandet igjen starte vi forening. Vi koser oss med god mat og masse prat en kveld i måneden. Høsten 2014 reiste vi på tur til Tyrkia, og januar 2016 var vi på hyttetur på Bortelid. Vi kaller det skitur, og ja, vi var en tur på ski altså. Resten av tida ble brukt til sofasliting, god mat, bading utendørs, altfor mye godteri og muligens litt for mye godt i glasset for noen ;-) Er noe redd for at noen, særlig Lilliane fikk gnagsår i ørene den ene natta :-) Må bare få si at vi er en fantastisk gjeng - og vi storkoser oss på tur sammen! Da løser vi igrunnen mange verdens og familieproblemer, hehe :-)


Vi arrangerte Bortelig OL på lørdagen, og selv om det ble litt redusert pga mye vind, fikk vi alle kjent blodsmak i munnen! The underdogs, Knaben IL vant suverent må jeg si! Om det var fordi vi hadde Bortelid dronninga Anita på laget forblir uvisst..


 Alle klare for klassisk stafett !! 
Takk til grendekarusellen i Kvinesdal for lån av nummervestene :-)

 Lillian <3 Ranveig

 May Linn og jeg nyter mat på bål :-) 
Eller kansje helst litt varme i stormen :-)

Været var så som så fredag og lørdag, men med pannebånd på hode og bikini på kroppen fikk vi plasket litt i jacuzzien på utsida. (Det er her sensuren av bildene kommer inn..) :-) 
Sola stakk frem søndag formiddag, og mens ei gikk på ski, ei måkte frem bilene og ei sov (dere får selv tenke dere hvem..) gikk 3 av oss en tur i det fine været ! Men neste gang skal vi huske brodder !

<3 <3 <3

Tusen takk til svigers Bakken for lån av hytta - fantastisk plass!!
Vi håper på gjentakelse ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar