fredag 5. juli 2013

Vi gleder oss til fest!!

10. august blir det utefest på Himmeltoppen. Lurer på om det gikk Ruben forbi at det var første helg i bukkejakta, eller så har kansje jaktmannen min blitt litt avslipt? Tror egentlig ikke på noen av delene, og regner med han tar igjen jakt turene senere i høst :-)
Vi har invitert de vi gjerne vil ha med oss, og gleder oss til fest med familie og venner! Live musikk blir det også, så det er bare å gjøre seg klar for en svingom på grusen :-)
Hvis noen føler de mangler en invitasjon, kan det godt stemme, for Ruben har enda noen i si bunke som ligger på kjøkkenbenken..



Velkommen til innvielse av himmeltoppen


Selv om det ikke blir innflytting på en stund enda, tar vi innvielsen av himmeltoppen nå i sommer. Vi inviterer alle som har hjulpet oss, så langt, med å bygge vårt drømmehjem. Vi setter utrolig stor pris på alle råd, tips, ideer, graving, muring, snekring, rydding, isolering og barnepass. Uten så mye hjelp kunne vi aldri fått bygd huset så raskt og bra. Vi inviterer også alle som vi håper og tror skal være med å skape gode minner på himmeltoppen i fremtiden.



Festen blir utendørs i naturlige omgivelser

lørdag 10. August 2013.

Vi håper naboene er med på festen(??), så da har vi få retningslinjer å forholde oss til.. Så vi starter når vi vil og går hjem når vi vil. Tviler på det kommer noe skjenkekontroll, så vi tar med oss det vi vil av drikke også J

Det blir grilling utover kvelden, så ta med grillmat. Vi har fått god erfaring med engangs-utstyr i byggeprosessen, så vi ordner tallerkener, glass og bestikk.

Noe musikk blir det for å skape god stemning og kanskje litt dans på grusen.



Ta med en stol og varme klær og møt opp på himmeltoppen for en festlig kveld!



Gi beskjed om dere kommer eller ikke innen 1. August til en av oss, på en eller annen måte. Facebook, mobil eller hvis vi treffes J





Hilsen Unni(47668114) & Ruben(99024987)
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar