tirsdag 31. desember 2013

Snart nytt år og blogg.. Det fortjener vel et innlegg :-)
 
2013 har inneholdt en 3 års dag i hus, en 1 års dag, vi har fått storesøster m/familie hjem til Sørlandet, og maaange timer på Himmeltoppen i husprosjektet vårt! Jeg har fått fast jobb i Flekkefjord kommune, og trives godt der. Ruben har hatt siste året på Eramet. Vi har fått og mistet flere dyr, og sitter igjen med Klang, Tilda og kaninene William og Joakim :-). Vi har vært altfor lite med vennene våre, og egentlig familien også. Håper det skal ta seg opp når vi er ferdig med det nye huset, vi merker at vi savner mange. Vi er så heldige å ende året med 1 bestemor, 4 foreldre+3 bonusforeldre, 6 søsken+6 svigerinner/svogere og sist men ikke minst 9 nieser/nevøer + en bonus niese <3 Vi har alle hatt et friskt år, uten store skader eller uhell - det er vi takknemlige for !
Birk og Ylva har startet i Rafoss barnehage dette året, og stortrives!! Der har de vært på turer, i kirka, gymsalen og de har bakt pannekaker(les hellekaker) ! Vi har hatt årskort i dyreparken og badeland dette året, og har hatt flere fine turer der. Alene og sammen med mange flotte folk. Årskortene er oppdatert for 2014, og vi håper på mange fine turer neste år også!
Vi har også opplevd både sinne, frustrasjon, irritasjon og tårer, overfor andre mennesker eller hendelser. Heldigvis opplever vi mest glede, latter og respekt. Mange visdomsord og påminnelser har lært oss å bruke tid på det som er viktig. Vi velger vekk personer som skuffer oss, og velger personer som gir oss glede, toleranse og respekt. Vi bruker tiden vår på steder og opplevelser som vi ønsker, og velger vekk det som kjeder oss. Selvfølgelig er det noen plikter vi har, som ikke alltid gir like mye glede, men livet må jo ha litt struktur og orden også!
Vi avslutter året med kalkunmiddag hjemme i Myrveien, sammen med fine folk! Vi er glad for at de vil feire med oss <3 Vi gleder oss til opplevelser i 2014, glede, sorg, latter, tårer, gode venner, familie og forhåpentligvis innflytning på Himmeltoppen! For de som vil dele tid med oss, gi eller ta i mot et smil og en invitasjon, så deler vi gjerne vår tid med dere ;-)
 
Godt nytt år alle sammen, måtte 2014 bli et bra år for dere!

Her er noen bildeglimt fra 2013:













 






 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar