fredag 18. desember 2015

Basgårdnissen - King of the hill !!

Han har gjort det igjen.. Gledet store og små med sitt besøk. Sammen med mi supre svigerinne, Aina har Basgårdnissen gledet mange, og mulig skremt noen også :-) Basgårdnissen er en stakkarslig rar skrue, som har hull i rompa og som ikke kan snakke. Men han eier en hest, og han er veldig gavmild. I dag fikk vi mat og godteri, som vi koste oss med på Eiesland.

 
Ylva har møtt han mange ganger før, men han kan være litt skummel når han spretter rundt og stikker rompa i fanget på folk. Birk har også hilst på han noen ganger, men syntes nok at det var tryggest å holde seg i nærheten av Ylva og mamma i dag :-) 
Takk til Aina som inviterer til nissefest, og takk til Bajrne som gjør det Aina sier han skal for at alt skal være klart. 
Barna har storkost seg !! 
Og mamman også ;-)

 
Ylva, "Millen & Maiken" <3 <3 <3
 
 
Birk og Olander venter spent.. 
 
 
Snille storesøster som trøster en redd Birk.. 
Men vet ikke hvem som er ser mest skremt ut ;-) 
 
Så håper vi nissen på Himmeltoppen er like gavmild på søndag, for da blir det nissegrøt og førjulskos her hjemme hos oss :-) Et år fikk vi dopapir av nissen, så det håper vi han dropper i år.. :-)

Odin er ennå syk, så han får ikke med seg de store julesprellene, men han koser seg med å se på juletreet i stua, og koser seg med fyr i ovnen og julemusikk på spotify <3

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar