fredag 25. desember 2015

O`jul med din glede !! :-)

Flere ukers planlegging, pynting og handling er over, for denne gang.(Men jeg gleder meg allerede til neste år).
Julaften ble feiret med 17 store og små her hjemme på Himmeltoppen - det er vi takknemlige for <3 Ribbe og pinnekjøtt til middag, med hjelp fra både den ene og den andre, dessert, noe godt i glasset og gaver under treet gjorde kvelden helt topp for oss. Vi fikk åpnet gaver i lange baner, og tror alle ble fornøyde med det de fikk. Birk og Ylva har fått flere spill denne jula, så nå spilles det for harde livet, vi teller, plukker gulerøtter, samler epler, finner to like og gjetter hvem det er :-) Noe lego-bygging ble påbegynt i dag og Birk har fått prøvd både innehansker (les; fingerhansker) og hulkenhansker ! Alltid gøy med pakker, og vi har allerede fått tatt i bruk bålpanna vi fikk av far! Tusen takk til alle sammen !


 Bordet ferdig dekket :-)
 

 Mine to nydelige største skatter venter i spenning på at julekvelden skal starte <3
 Klare for kirka. Ylva i tante irina si kåpe <3

 Odin i finstasen <3

Ylva er så kry for gaven fra tante <3
 
I dag har vi fått nydelig kalkun hos Aud og Terje, og nå har roen senket seg litt i stua. Gulvet er vasket og NOE av julepynten er på vei ut. For nå er jula snart forbi og vi starter på nytt år, med ny pynt i stua, rutiner, nye nyttårsforsett (som egentlig er de samme som de fleste andre år..) og nye muligheter :-)
Men først skal vi ha juleferie til 4. januar, og i morgen skal hele "Moen gjengen" samles til juleselskap hos Torhild og Martin i Lyngdal - det gleder vi oss til.
Vi er evig takknemlig for de flotte menneskene vi har i livene våre, og er glad for alt vi har opplevd i 2015. Vi gleder oss til resten av juleferien og til å starte 2016 !!


 Resten av kvelden skal nytes med to skiver med nugatti, country music awards og synet av disse to fine lysestakene vi fikk av Ylva. Tommel opp for Ylva og Rafoss barnehage :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar