onsdag 30. desember 2015

Det er jammen meg romjul..

Jeg er absolutt ikke i tvil om at det er romjul hos oss nå. Det går i julemiddager, familie, tradisjoner, akebrett, litt jobbing (for noen), jentekos med nabokonene, planlegging av nyttårsafta og planlegging av nytt år - nye muligheter - innkjøring av rutiner :-) Barna spør etter barnehagen hver dag - så tror de er klar for hverdag igjen :-)
Jula er ei fin tid, synes jeg. Tradisjoner og familie står høyt på lista. Vi pleier å feire julafta annehvert år med "mine" og "Ruben sine", en fin fordeling der vi får skape tradisjoner med begge familiene. 
I år ble det blanding - og ingenting er bedre enn det <3 
2. juledag samles Moen gjengen til uhøytidelig juleselskap - finfin tradisjon, med mat, latter, støy og gøy :-) Vi har truffet nissen før jul og gått julebukk etter jul :-) På mandag fikk vi feiret Bente som ble 30 år og i går hadde vi vinkveld på Pete si hytte, alle oss Basgård/Sjekkelandsfruene :-) 
I dag er mannen på jobb og vi andre hjemme. Vi labber ennå rundt i pyjamasen, og eneste mål for dagen er å få kjøpt noen raketter til i morgen :-) Men ennå er barna på loftet og klirrer med duplo, freser med biler og reparerer både det ene og det andre - herlig barnelek <3
Mamman i hus sitt aktivitetsnivå er preget av et par netter med lite søvn (les; rangling) så det går i å vaske klær, tørke klær og brette klær :-) I morgen er det nyttårsafta, og vi skal feire sammen med gode venner - det gleder vi oss til! Så er det ennå noen dager fri, før det er ny start, med barnehage, jobb og rutiner igjen ! 
Vi gleder oss til 2016, og vi håper å få bruke mye tid på menneskene rundt oss. Regner med det blir en del turer til dyreparken (med årskortene våre, sammen med Aina og co?), vi planlegger campingtur til sommeren med storesøster og co, det blir jobbstart på meg i mai, skolestart for Ylva og barnehagestart for Odin i august <3 Birk skal endelig opp på avdeling laksen i august, noe han gleder seg veldig til ! Vi gleder oss til påske, 17 mai, bursdagsfeiringer, tid med søskenbarna og tid med venner <3

 Herlig med pølser på bålpanna, etter mange julemiddager :-)





 Utkledning er alltid gøy! :-)

Nå har Ylva fått besøk av ei venninne, og Birk er straks på vei ned til en av kompisene. God romjul alle sammen ! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar