lørdag 12. oktober 2013

Når himmelen er blå, sola skinner, mannen jobber på huset og mange andre nyter høstværet på jakt, må jo barna og jeg finne på noe fint. For ikke kan vi sitte inne, og ikke frister hagen vår heller så mye, for den er både uklypt og fått lite kjærlighet de siste månedene.. (Der må jeg forresten putte inn en kommentar.. Det var egentlig veldig greit den våren jeg hadde fått Ylva, var sår her og der og brukte tiden på å være mamma, for da kom mor og plantet i alle krukkene som var tomme. Var vel fordi hun ble rastløs på besøk den ene dagen.. Lurer på om det kan skje uten en ny fødsel?)
Så tilbake til dagen i dag.. Barna og jeg tok oss en tur til dyreparken! Litt kort varsel, så var få andre som kunne(eller ville?) bli med, så vi dro alene. Barna sloknet på vei inn, og mora var litt spent på hvordan dagen ville bli, med en litt hissig 1 åring som helst bare vil gå og gå og gå, og en 3 åring som enten går for fort eller ikke vil gå i det hele tatt <3
Så feil kan en mamma ta! Begge to har oppført seg eksemplariske (utenom det ene hoppet i en sølepytt som gjorde oss alle 3 våte). Vi har storkost oss i en fantastisk park! Der er vi sosiale når vi vil og trekker oss litt vekk fra folkemengder når vi vil.. Vi ser på dyrene og kjører x antall karusellturer :-)
Vi tok et par timer i badeland, der denne mamman for det meste satt stille i varmt vann og så på to glade barn, som nok har drukket litt for mye klorvann..
Kveldstellet var selvfølgelig litt hektisk med litt praktiske utfordringer og noen armer for lite. Hva er egentlig denne ordningen med felles garderobe?? Det er jo greit når mamma og pappa er der sammen, og kan dele skap, barn og slikt. Men når mamma er der alene, og ikke vil vise puppene til de andre pappaene(som det faktisk var en annen mamma som gjorde i dag..), da er det litt upraktisk å måtte gå fra barna for å gå inn i skifteluken. Ta med barna inn? Ja, det var et godt tenkt spørsmål.. Men luken er ca. like stor som et hundehus, så tror det hadde blitt litt for mye nærkontakt, vi er jo tross alt nakne også..
Men dusjet ble vi og mette ble vi. Begge mine nydelige små sloknet på vei hjem, ganske sikkert med et smil om munnen <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar