søndag 27. oktober 2013

Påfyll av sosialt, mat som ikke kommer fra mitt eget kjøkken, alkohol og latter har det vært nok av i helga! Fredag hadde vi personalfest, med mye god mat, mye godt i glassene, og mye latter(på bekostning av de andre/hverandre, så klart!) :-)
Lørdag var vi i bryllupsfest i Flekkefjord, til (ei rimelig sprø) venninne, som overrasket mannen med et bryllup han trodde skulle være til vinteren. Denne dama liker organisering og kontroll, så jeg hadde nok fått hjerteinfarkt hvis jeg skulle planlegge bryllup på 10 dager, men heldigvis er ikke alle som meg, og bryllupet ble helt perfekt for dette brudeparet, og ikke en ting var glemt! Bryllup hos venner betyr masse kvalitetstid med barndoms og ungdomsvenninner, som heldigvis ennå er venninner <3
Men nå er det søndag, klokka er 12, eller nei, den er vel bare 11.. Håret står til alle kanter, det lukter litt for mye fest på soverommet og magen hyler etter noe annet enn vin, chips og kaker. Men det verste er at det er stille i hus.. Hører ikke en gang krangling, og kjenner at jeg savner det <3 Heldigvis skal våre to nydelige, viktigste personene komme hjem i dag! De har, etter det jeg har blitt fortalt, hatt en kjempe fin helg med familie <3 Tusen takk til barnevaktene som er veldig gode erstattere for oss, når vi driver med aktiviteter som ikke egner seg for barn :-)
 
Borte bra - hjemme best, og da må vi være alle 4 <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar